BergenAmbacht
Reacties

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat in mijn gastenboek. Vul hieronder het reactieformulier in.

Reacties

Jos en Dorry op 09-09-2017 09:37

6 t/m 9 September 2017

Onze 1e kennismaking met een BenB en meteen een super goede ervaring!! Schone, mooie kamer, lekkere douche. Een erg uitgebreid, vere en lekker ontbijt. De bedden moeten wel goed zijn, want slapen doe je hier supergoed.

groetjes Jos en Dorry Versleijen uit Horst, Limburg

ps:ook erg leuk dat de zaterdagmorgen de dochters even meekwamen bij het brengen van het ontbijt. Gezellige dametjes!!

Anja op 30-08-2015 15:32

Hallo

Nogmaals willen wij dank zeggen om te logeren in jullie fijne Bed & Breakfast.

Zeker voor de gastvrijheid die we hebben genoten en het super ontbijt.

Groetjes Anja en Leo

Lidwine en Lex op 24-08-2015 15:57

Afgelopen weekend waren we bij jullie te gast. We hebben enorm genoten van een heerlijk verblijf in jullie charmant onderkomen. Het heerlijke ontbijt, de map met zoveel informatie, de luxe fietsen, de heerlijke bedden en zoveel meer waren ingrediënten om jullie adres te noteren voor een volgende keer. Voor herhaling vatbaar dus! Het was top! Heel veel dank nogmaals. Lieve groeten, 

Marijke de Jong op 27-07-2015 12:46

Op onze fietstocht over de Westfriese Omringdijk overnachtten we in deze leuke Bed en Breakfast. Een hartelijk ontvangst met een kopje koffie, heerlijk na een dag vol tegenwind. Een geweldige plek om 's avonds nog even naar het strand te fietsen. Lekker geslapen en een prima ontbijt gegeten. Wat wil een mens nog meer, dit is echt vakantie!

Djoeke en Marijke

Dirk en Marijke op 20-08-2014 19:35

Welkom geheten met koffie/thee. De kamer zag er goed uit en de bedden sliepen heerlijk. Het ontbijt was zeer uitgebreid. De familie is vriendelijk en zeer gastvrij. Bed and Breakfast ligt mooi gelegen en er zijn vele mogelijkheden om naar uit te wijken; Schoorl, Den Helder (marinemuseum), Hoorn en het strand. Wij hebben heerlijke dagen gehad.

Dirk en Marijke

Maria Claessens en Mieke Rongen op 30-07-2014 22:06

Wij hebben zeer genoten van ons verblijf bij jullie. Zeer gastvrije ontvangst met koffie met iets lekkers. Ook de kinderen waren zeer attent, vriendelijk en behulpzaam.  Heerlijk uitgebreid ontbijt. Kamer Kuuks zeer mooi, wel klein, maar alles was aanwezig. Jammer dat het op zolder slapen warm was. Prachtige omgeving om te fietsen, wandelen, bezoek aan strand en zee en de stad Alkmaar. Ook het prachtige natuurgebied Geestmerambacht ligt op steenworp afstand.

Bedankt dat we bij jullie mochten verblijven.

Groetjes Maria en Mieke

ontevreden op 24-09-2013 12:49

kale boel

Jan en Trude op 28-07-2013 23:17

Ondanks dat wij er maar heel kort waren, toch een reactie.

Gastvrij, mooie kamer, ontbijt was super. Zeker een aanrader.

Jan en Trude

Monique Sjonger en Hans den Daggelder op 02-07-2013 19:38

Wij hebben onze bevindingen in het gastenboek geschreven wat in de kamer lag. Wij vinden het alleen jammer, voor jullie dat er zo weinig reacties op het internet geplaatst worden. Hierbij onze bevindingen: de kamer is sfeervol ingericht tot in de kleinste details. Het is een heel goed bed, het ontbijt is subliem liet niets te wensen over. Jullie zijn erg gastvrije mensen, zelfs een kopje thee/koffie onbrak niet bij aankomst. De omgeving is prachtig, we hebben van alles genoten. Jullie zien ons zeker terug. Groetjes Monique en Hans

Marieke Jonker op 03-11-2012 21:31

Wat hebben jullie het fantastisch voor elkaar. Een geweldige locatie, prachtige kamer. We hebben enorm van jullie gastvrijheid genoten. Bedankt.

Liefs Marieke en Jordy

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld